In 4 dagen tijd van: #perfectionist #stressed-out #controlfreak naar een zelfverzekerde, ontspannen moeder die leeft vanuit haar eigenheid.

vimeo-video-thumbnail
 • A rose is a rose is a rose is a rose."

  - Gertrude Stein

Met de 4-daagse CHILLENGE leer je:

 • Stress reduceren, any place any time
 • Relaxter reageren op stressvolle situaties
 • Overzicht bewaren
 • Me-time creëren
 • Meer geniet van Mama zijn!
Doe gratis mee. Laat hier je naam & e-mailadres achter, dan stuur ik jou elke dag een Chillenge oefening toe.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacybeleid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
estherfoto
ESTHER VAN LUNE
FREELANCE PRODUCER

Mindfulness stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, al wist ik vooraf niet wat het mij zou brengen. Annemarie heeft een fijne, kalme en ‘no nonsense’ manier van begeleiden en zij helpt je om de af en toe opkomende weerstand niet als slecht te ervaren. Door oefeningen die makkelijk op werk en thuis op zijn te pakken kom ik sneller tot rust. Ik heb geleerd mijn zinloze gedachten af en toe ‘uit’ te zetten en mij te focusses op mijn lichaam en mijn omgeving. Ik werk met veel verschillende teams en mensen samen. De Mindfulness oefeningen hebben een positief effect op het samenwerken met collega’s. Ook thuis, met man en kinderen, merk ik dat de oefeningen direct verschil maken. Als moeder heb ik er dus ook enorm veel profijt van. Door Annemarie’s training ben ik bewuster bezig om de balans te houden tussen geest en lichaam.

In 4 dagen tijd van: #perfectionist #stressed-out #controlfreak naar een zelfverzekerde, ontspannen moeder die leeft vanuit haar eigenheid.

vimeo-video-thumbnail
Doe gratis mee. Laat hier je naam & e-mailadres achter, dan stuur ik jou elke dag een Chillenge oefening toe.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacybeleid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Met de 4-daagse CHILLENGE leer je:

 • Stress reduceren, any place any time
 • Relaxter reageren op stressvolle situaties
 • Overzicht bewaren
 • Me-time creëren
 • Meer geniet van Mama zijn!
 • A rose is a rose is a rose is a rose."

  - Gertrude Stein

estherfoto
ESTHER VAN LUNE
FREELANCE PRODUCER

Mindfulness stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, al wist ik vooraf niet wat het mij zou brengen. Annemarie heeft een fijne, kalme en ‘no nonsense’ manier van begeleiden en zij helpt je om de af en toe opkomende weerstand niet als slecht te ervaren. Door oefeningen die makkelijk op werk en thuis op zijn te pakken kom ik sneller tot rust. Ik heb geleerd mijn zinloze gedachten af en toe ‘uit’ te zetten en mij te focusses op mijn lichaam en mijn omgeving. Ik werk met veel verschillende teams en mensen samen. De Mindfulness oefeningen hebben een positief effect op het samenwerken met collega’s. Ook thuis, met man en kinderen, merk ik dat de oefeningen direct verschil maken. Als moeder heb ik er dus ook enorm veel profijt van. Door Annemarie’s training ben ik bewuster bezig om de balans te houden tussen geest en lichaam.

Scroll naar boven