L

Leer je emoties reguleren, doorvoelen en loslaten. Gebaseerd op effectieve en bewezen technieken, Yin, focussen, TRE, pendelen, circular breathing, shaken, meditatie & mindfulness.

In deze workshop reis je samen met ons door 4 zelfregulatie-workshops heen. Met zelfregulatie bedoelen wij dat we je leren hoe je bepaalde emoties in juiste banen kunt leiden door ze niet te onderdrukken, maar er met aandacht bij te blijven, ze leert te verdragen. Dit is in je eentje een pittige klus en vaak bewegen we ons ervan weg of verdrinken in onze boosheid, verdriet, teleurstelling, onmacht etc. We leren je ernaartoe te bewegen, het er uit te houden, met liefdevolle aandacht. Je raakt bekend met het vervelende overspoelende gevoel waardoor je er in de volgende keren beter mee kunt zijn. Dit zorgt voor zelfregie en zelfverzekerdheid en werkt door in de relaties die je al hebt of die er nog op je pad gaan komen.

 

Ontdek hoe jij:
– innerlijke rust bereikt
– om kan gaan met spanning en stress
– de verbinding met jezelf vindt, en behoudt
– je emoties en gedachten reguleert.

Instant ontspanning
Loslaten en reguleren geeft een direct gevoel van opluchting en bevrijding, doordat je een einde maakt aan je eigen onmacht en machteloosheid, veroorzaakt door het vasthouden dat je eerder deed.

Doorbreek patronen
Je krijgt concrete handvatten, tips en oefeningen waarmee je patronen die je belemmeren kunt doorbreken. Hierdoor stap je niet meer steeds in dezelfde valkuil en uit je eigen vicieuze cirkel.

Je kan negativiteit loslaten op alle lagen van jouw systeem: fysiek (gevoelens), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) en spiritueel (energie).

Hoe je dat precies doet, zal je leren door middel van oefeningen tijdens deze training.

De training is zeer praktisch, je leert doordat je ervaart. Na de training kan je zelf de tools toepassen in je eigen leven.

annemarie
  • Dat wat je niet meer vasthoudt, laat je los”

Inhoud van de dag

Meditatie, voorstelronde & intentie
Uitleg theorie
Eerste loslaatoefening
Yin yoga

 

Praktische info

Coaches
Annemarie Roozenboom
Wendy de Bonte

Wanneer? 16 juli

Waar
Soest

Wie
Maximaal 15 deelnemers
Vanaf 15 jaar
Je hebt de wil om te reflecteren op jezelf en te groeien in wie je bent.

Prijs 199,- incl. BTW voor particulieren.

Scroll naar top