Rituelle Retreat          

"The Art of Trusting Your Femine Flow"

#ownyournaturalwisdom

12 & 13 juni 2021

Wonder woman!

Ja, dat ben jij 🙂 Wil jij je verbinden met jouw eigen Feminine Natural Wisdom en herinneren hoe je daarmee samenwerkt? En hoe je vanuit deze plek voor gaat staan, kiest voor jezelf & anderen en leeft? Lees dan verder…

Ga mee met dit unieke Weekend Retreat voor vrouwen op een mooie plek in de natuur. Richting de Summer Equinox, waar de dagen het langst zijn, gaan we samen jouw unieke vrouwelijke kracht in het licht zetten.

Wij zijn Rituelle; Femme en Ann, twee eigenwijze coaches, yin & yang, vriendinnen en (f)embodied yogi’s. Wij creëren samen een ruimte en bedding waarin je je veilig en gedragen voelt.

We nodigen je uit op een magische plek in de natuur waar jouw magie het best tot haar recht komt. Je zult je openstellen voor wijsheid van andere vrouwen, onze collectieve wijsheid en vooral contact maken met de wijsheid in jezelf.

Jij hebt als vrouw een unieke flow en kern energie waar je eindeloos op kunt varen. Als je haar maar weet te vinden. Ook als je haar een beetje kwijt bent geraakt along the way, no worries: ze is er. Altijd.

Tijdens dit kleinschalige retreat van max 10 vrouwen, gaan we via yin yoga, breath work, dans, rituelen, chill momenten, overheerlijke F&B en een lekkere dosis humor jou in de watten leggen. <3 Maar we gaan je ook aan het werk zetten om jouw inner wisdom voor eens en voor altijd te vinden en zodat je altijd kunt vertrouwen op jouw kompas.

Are you ready?

Met behulp van bijzondere rituelen worden de elementen in jou gespiegeld.  Zo voel jij wat jou ten diepste raakt, wat jouw licht en donker is en hoe je dit alles volledig kunt omarmen. Na 2 dagen voel je je direct anders in je energie. Ben je bewuster van je krachten en valkuilen als vrouw en beschik je over een scala aan tools die jou helpen in het dagelijks leven.

We nemen je graag mee op een bijzonder avontuur dat "Rituelle" heet: dit weekend is één groot ritueel met yin yoga, beweging, ademwerk, rituelen, samenzijn en al-een zijn. Het doel is om naar huis te gaan met een diepere verbinding met jouw vrouwzijn: te voelen en ervaren wie je werkelijk bent.

Annemarie over Femme: Voor mij is Femme een geboren specialist in schaduw & lichtwerk met vrouwen. Ze heeft de juiste tone of voice, zeer helder en raak, zonder vaagheid. Ze is spot on en ziet snel waar jouw obstakel/uitdaging zit. En met haar humor en zelfspot weet ze vaak zware onderwerpen te buigen naar menselijkheid waardoor ze echt aankomen. Ze kan zich kwetsbaar opstellen indien nodig maar kan ook als een leeuwin gaan staan. Een ware vrouwelijke leider en coach. Ik ken haar al vanaf onze studententijd en tussen alle nieuwelingen vonden wij elkaar eigenlijk meteen. We zijn elkaars opposite maar vooral voelen we elkaar, bijna altijd, feilloos aan. Ik vind het een feest om met haar te zijn. Van lol naar diepgang, op elk niveau kun je met Femme delen.

Femme over Annemarie: Ann heeft de unieke combi van geaardheid in de meest pure vorm en een diepe connectie met alles wat zich tussen hemel en aarde bevindt. Ze is een heldin in de hemel op aarde creëren voor de mensen die bij haar komen, haarzelf en haar gezin. Haar natuurlijke rust en kalmte, haar stromende weten maar zeker ook haar vuur zijn kenmerkend voor haar unieke zijn. Ann kan deze kwaliteiten zo mooi en natuurlijk inzetten en afstemmen op mensen of situaties. She roars when she needs to and she also knows the silence. Het is prachtig om te ervaren hoe we dichtbij onszelf blijvend elkaar zo mooi aanvullen en elkaar telkens weer vinden op welke laag dan ook: flauwe grappen, diepe emoties of energetische minder goed te begrijpen stukken.

Ga je mee?

Datum: 12 & 13 juni 2021

Locatie: De Boonakker, Beerze Nederland 

Prijs: 175,- all in

 

 

Interesse? Maar heb je nog twijfels/vragen? Laat dan hier je gegevens achter voor een gratis intake en kennismaking met mij.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacybeleid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
rituelle retreat
  • Take time to smell the roses."

    - Proverb

Scroll naar top