Rituelle Retreat          

#Herinner, eer en vier je vrouw-zijn.

18 t/m 20 juni 2021

Ga mee met dit unieke 3-daags Retreat voor vrouwen op een mooie plek in de natuur. Tijdens de Summer Equinox gaan we samen herinneren wat jouw unieke vrouwelijke kracht is.

Veel vrouwen zitten momenteel ‘vast’ in mannelijke systemen. Het is erg nuttig om mannelijke eigenschappen als daadkracht, manifestatie en doelgerichtheid te bezitten. Maar als deze eigenschappen de overhand nemen, kun je als vrouw jezelf verliezen in controle, perfectionisme en je ware aard vergeten. Dan voel je je als je altijd “aan” staat en hard bent voor jezelf en anderen.

Of misschien bevind jij je als vrouw juist aan de andere kant van het scala en vind je het lastig vindt om je grenzen aan te geven? Of vind je het moeilijk om zichtbaar te zijn en helder over te brengen waar je voor staat? En wil je daar opnieuw aan herinnerd worden. Iedere vrouw heeft een andere uitdaging aan te gaan. Wij vieren de verschillen en overeenkomsten en spiegelen elkaar hierin. De verschillen onderling zijn nodig om jouw waarheid te herkennen.

Wij zoeken tijdens dit retreat naar jouw unieke wijze van vrouwzijn. Dit doen we tijdens de Summer Equinox. Omdat de dagen dan het langst zijn, mag je jezelf helemaal zien zoals je bent. Met al je donker en licht.

Met behulp van bijzondere rituelen worden de elementen in jou gespiegeld.  Zo voel jij wat jou ten diepste raakt, wat jouw licht en donker is en hoe je dit alles volledig kunt omarmen. Na 3 dagen voel je je direct anders in je energie. Ben je bewuster van je krachten en valkuilen als vrouw en beschik je over een scala aan tools die jou helpen in het dagelijks leven.

We nemen je graag mee op een bijzonder avontuur dat "Rituelle" heet: dit weekend is één groot ritueel met yin yoga, beweging, ademwerk, rituelen, samenzijn en al-een zijn. Het doel is om naar huis te gaan met een diepere verbinding met jouw vrouwzijn: te voelen en ervaren wie je werkelijk bent.

Annemarie over Femme: Voor mij is Femme een geboren specialist in schaduw & lichtwerk met vrouwen. Ze heeft de juiste tone of voice, zeer helder en raak, zonder vaagheid. Ze is spot on en ziet snel waar jouw obstakel/uitdaging zit. En met haar humor en zelfspot weet ze vaak zware onderwerpen te buigen naar menselijkheid waardoor ze echt aankomen. Ze kan zich kwetsbaar opstellen indien nodig maar kan ook als een leeuwin gaan staan. Een ware vrouwelijke leider en coach. Ik ken haar al vanaf onze studententijd en tussen alle nieuwelingen vonden wij elkaar eigenlijk meteen. We zijn elkaars opposite maar vooral voelen we elkaar, bijna altijd, feilloos aan. Ik vind het een feest om met haar te zijn. Van lol naar diepgang, op elk niveau kun je met Femme delen.

Femme over Annemarie: Ann heeft de unieke combi van geaardheid in de meest pure vorm en een diepe connectie met alles wat zich tussen hemel en aarde bevindt. Ze is een heldin in de hemel op aarde creëren voor de mensen die bij haar komen, haarzelf en haar gezin. Haar natuurlijke rust en kalmte, haar stromende weten maar zeker ook haar vuur zijn kenmerkend voor haar unieke zijn. Ann kan deze kwaliteiten zo mooi en natuurlijk inzetten en afstemmen op mensen of situaties. She roars when she needs to and she also knows the silence. Het is prachtig om te ervaren hoe we dichtbij onszelf blijvend elkaar zo mooi aanvullen en elkaar telkens weer vinden op welke laag dan ook: flauwe grappen, diepe emoties of energetische minder goed te begrijpen stukken.

Ga je mee?

Datum: 18 t/m 20 juni 2021

Locatie: Nederland (midden in de natuur)

Prijs: 395,-

Early Christmas Bird Prijs: 345,-

Interesse? Maar heb je nog twijfels/vragen? Laat dan hier je gegevens achter voor een gratis intake en kennismaking met mij.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacybeleid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
rituelle retreat
  • Take time to smell the roses."

    - Proverb

Scroll naar top