Beautiful Bali Retreat

A journey through the elements & chakra's

Gun jij jezelf dit life time avontuur?

Samen met yoga teacher, psycholoog en chakra expert Ester de Vos geef ik van 19 t/m 24 maart 2023 een retreat op Bali. Op ons favoriete plekje in het noorden van het eiland, waar we beiden al 8 jaar yogales en retreats organiseren.

Bali… Wat is dat toch? Waar komt die aantrekkingskracht vandaan? Zodra ik voor het eerst op het eiland landde overkwam mij een gevoel van thuiskomen. Zodra ik die – inmiddels oh zo bekende – typische Bali geuren ruik, voel ik de bijzondere energie van dit eiland. De rituelen, de mensen, de liefde voor natuur en de elementen, de heerlijke massages en de diep transformatieve ervaringen die ik hier had. Het liet me niet meer los. Hier heerst zo’n bijzondere vibe. En als je je daardoor laat meenemen, krijg je zeker inzichten. Niet vanuit je hoofd. Maar vanuit je hart. Hier valt alles op z’n plek. En dus bleef ik terugkomen.

En nu, na 3 jaar in de ‘wachtstand’ mogen we weer. Wat kijk ik er naar uit na 3 jaren terug te keren naar dit magische eiland. De plek waar ooit mijn droom begon om met de elementen te werken. De plek die ook mijn tweede thuis is. Waar ik al zoveel mensen heb mogen ontvangen in mijn yogasessies aan zee, waar ik heb gezien hoe de magie van dit eiland ook voor anderen werkte, waar ik al zoveel mooie en bijzondere avonturen beleefden en de prachtigste ‘hidden gems’ van dit eiland heb ontdekt.

Holiway Garden Resort & Spa

Op 1 van de mooiste plekken gaf ik al vele jaren yogalessen. Een paradijsje in het rustige noorden van Bali. Holiway Garden resort. Met enorm veel liefde en oog voor detail is dit resort gebouwd. En nog belangrijker, dit resort is echt onderdeel geworden van de Balinese community. Het is een heel fijne werkplek geworden voor de mensen die er wonen. Jaren geleden alweer ontdekte ik deze plek via een yogi vriendin van me die op Bali woont en zij koppelde mij aan Maria, de eigenaresse van Holiway. Ik mocht jaarlijks terugkomen om yogalessen te geven bij haar. Toen ik Ester ontmoette in Amsterdam wist ik zeker: zij zou daar ook perfect passen! Ester had precies dezelfde ervaring met Bali en Holiway, en vanaf dat moment wisselenden we elkaar af en ontmoeten elkaar af en toe in Bali. Het voelde altijd goed. We spraken dezelfde taal en voelden dezelfde verbinding met deze magische plek. Ik vind het dan ook extra bijzonder dat ik op ‘onze plek’ samen met haar een retreat ga geven in 2023. Wij voelen ons beide helemaal thuis op Holiway Garden resort en hebben zelf al meerdere malen ervaren hoe deze plek je laat voelen wat er écht toe doet. We willen dan ook niets liever dan jou meenemen in deze bijzondere ervaring.

Een persoonlijke reis door de chakra’s en de elementen..

De elementen zijn nog veel sterker en intenser voelbaar op deze unieke plek. We verbinden de chakra psychologie met de 5-elementenleer waardoor je kunt verbinden met wat er voor jou de bedoeling is. Je maakt een reis door jezelf aan de hand van de 5 elementen en chakra's en leert jouw obstakels en oude patronen herkennen en doorbreken zodat de weg vrijkomt voor leven in jouw volle potentie. Thema's over zelfliefde, ruimte innemen en grenzen aangeven komen altijd aan bod. De andere deelnemers spiegelen jou en Ester en ik zorgen voor een veilige en prettige safe space waar jij jouw reis volledig kan maken en jouw volle potentie naar boven kan drijven.

Meer weten of vragen? Bel me op 06-29385740.

Datum: 19-24 maart 2023

Locatie: Holiway Garden Resort, Bali

Prijs: 

Single Room €1450,-

Shared Room €1250,-

Interesse? Maar heb je nog twijfels/vragen? Laat dan hier je gegevens achter voor een gratis intake en kennismaking met mij.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacybeleid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Bali Retreat
  • Take time to smell the roses."

    - Proverb

Scroll naar boven