Annemarie

Wat leuk dat je komt kijken op mijn site.
Welkom!

Even in het kort wat over mij…

Annemarie Roozenboom, Coach, Mindfulness Trainer en Yogajuf. Daarnaast schrijf ik graag gedichten en korte verhalen. Ook ben ik moeder van de grappigste 6-jarige genaamd Beau. Bonusmoeder van een super lieve en eigenwijze tweeling van 11, Belle & Dex. En getrouwd met de allerleukste man op aarde, Martijn. Dankbaar voor dit zeer dynamische modern family geheel. Niet altijd makkelijk te rijmen, maar o zo bijzonder en fijn om bij te mogen zijn. 

thumbnail_fullsizeoutput_31a0

De dingen die ik heb geleerd afgelopen 15 jaar, pas ik nog dagelijks toe in mijn privé leven. Zonder de kennis en alle wijsheid die ik heb mogen ontvangen, zou het niet zo lekker gaan als nu. Sterker nog, misschien had ik dan nooit de stappen durven zetten die ik nu genomen heb. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb om mezelf te ontwikkelen en te leren kennen. En voor de mogelijkheid om dit te mogen delen met anderen. Wie weet binnenkort ook met jou!

Ik heb al honderden mensen geholpen met mijn cursussen yoga en Mindfulness. Mijn doel is om jou in je kracht te zetten en je te helpen om relaxter om te gaan met alle rollen die jij graag wilt vervullen in je leven. Maar vooral, om dichter bij jezelf te komen. Echt jezelf te zijn, zonder schroom, zonder moeite. Jezelf nog beter te leren kennen. En volledig te accepteren. Want alleen door af en toe stil te zijn en tijd met jezelf door te brengen, kom je daar.

Dit proces is voor iedereen anders. En dat maakt het werk wat ik doen nou juist zo interessant! Ik zorg dan ook voor voldoende persoonlijke aandacht. Zodat jij je veilig voelt en precies ontvangt wat je nodig hebt om te groeien.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik  bij MTV werkte. Ik was halverwege de twintig en zat op een creatieve maar zeer hectische functie. Het was mijn eerste serieuze baan en ik kreeg mega veel verantwoordelijkheid en vertrouwen van mijn baas. Tegelijkertijd werden er nogal wat feestjes gegeven binnen de typische ‘work hard play hard’ cultuurtje. Kortom, alsof je in 5 jaar, 20 jaar hebt geleefd. Van het ene op het andere moment stortte zo goed als in. Ik was ietsje te hard gegaan zeg maar. Ik greep gelukkig net op tijd in voordat ik in een Burn Out belande. Dat was het eerste moment dat ik echt voor mezelf ging zorgen.

Dankzij Yoga en Mindfulness ben ik terug gekomen. Nouja, eigenlijk verder gekomen. Het had zo’n sterk effect op me dat ik dacht: dit moet de hele wereld weten! En zo werd het mijn misse om deze technieken naar een breder publiek te brengen. Als moeder heb ik er ook enorm veel profijt van. Maar vooral als mezelf. Ik ben mezelf ontzettend goed gaan begrijpen. En dat resulteerde weer in een betere relatie met mezelf. In plaats van me te voegen naar anderen om me heen ben ik eindelijk voor mezelf gaan staan. Ik ben nu echt wie ik altijd al was.

Dat gun ik jou ook. En ik ben in staat je daar erg goed bij te begeleiden.

Mocht mijn verhaal je aanspreken en wil je nog meer weten over mijn aanbod? Dat kan. Mail me gerust even, ik help je graag.

Liefs, Annemarie

  • There is no gathering the roses without being pricked by the thorns."

    - Panchatantra

Scroll naar boven