ChillmamaChill 1-op-1 Coaching

Van #perfectionist #stressed-out #controlfreak naar een zelfverzekerde, ontspannen moeder die leeft vanuit haar eigenheid.

Kom jij jezelf struktureel tegen? Herken je je valkuilen maar heb je dat extra zetje nodig om met je oude patronen te breken? Of wil je juist onderzoeken wat jouw obstakels zijn zodat je ze eindelijk eens ruimte kunt geven en in jouw "eigen wijsheid" kan gaan staan? Dan is 1-op-1 coaching misschien wat voor jou. Ik help vrouwen (moeders) met meerdere technieken en tools omdat ik geloof dat zowel body, soul & mind in jouw groeiproces samenwerken. Naast coaching op basis van diverse geïntegreerde en bewezen technieken, werk ik vaak ook met mindfulness, meditatie en ademhalingstechnieken. Ik stem volledig af op wat werkt voor jou. Niets hoeft. Alles mag. In volledige discretie en vrijheid. Ik werk met mooi weer buiten in het prachtige Hemmeland en anders binnen in mijn heerlijke studio in Monnickendam (15 min van A’dam CS).

Prijs 90,- per 1,5 uur.

Behoefte aan een gratis kennismaking of intake? Laat dan hier je gegevens achter. Ik neem binnenkort contact met je op.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacybeleid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
1-op-1 coaching
review
Maite
38 jaar

Annemarie is voor mij een voorbeeld voor ontspannen moederschap en tegelijkertijd gaan voor mijn mooiste leven mogelijk, inclusief een succesvolle eigen business. Ze geeft mij telkens waardevolle en verrassende inzichten, terwijl ik dacht dat ik eigenlijk alles al wist 😄. Haar coaching is recht door zee en altijd liefdevol. Als yoga teacher boost ze mijn zelfvertrouwen en samen rocken we het pad van onze eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Scroll naar top