ChillmamaChill 8-weeks Coaching & Mindfulness Traject

Van #perfectionist #stressed-out #controlfreak naar een zelfverzekerde, ontspannen moeder die leeft vanuit haar eigenheid.

Een uniek programma speciaal voor Busy Moms among us. Dit programma wordt volgens de volgende methodiek opgebouwd. Uniek in haar soort. Just like you 🙂

STAP 1 IS CHILL
Het begint bij Peace of Mind. Die gaan wij dus eerst trainen. Door weerstand te doorbreken en de rust op te zoeken, ontdekken wat jouw chill-modus is. Zo krijg je veel sneller en makkelijker inzicht in je eigen gedachten en emoties. Dit zorgt ervoor dat je eerder kunt ingrijpen wanneer je je opgejaagd voelt of op het punt staat de exploderen. Je leert Mindful en met mildheid naar jezelf te kijken. En gaat meer fysieke signalen oppikken. Uit je hoofd, in je lijf.

STAP 2 IS CHILLMAMA
Nu je weet hoe je je eigen gedachten en emoties kunt waarnemen, kun je in een veel eerder stadium ingrijpen. Hierdoor lukt het steeds beter om in het "nu" te zijn, waardoor je bewuster kunt genieten van het moederschap, je kids, je man en je carrière. Daarnaast leer je in deze fase leuke oefeningen om samen met je kids en man thuis Mindful te zijn.

STAP 3 IS CHILLMAMACHILL
Omdat je niet alleen voelt dat je chill bent, maar dit ook uitstraalt. DubbelCHILL dus! Zo binnen, zo buiten. Je leert dat alle mensen om jou heen jou reflecteren. "Be the change you see in the world.". In deze fase gaat jouw vrijheid, eigen-wijsheid en authenticiteit leven. Jouw eigen manier van Mama-zijn en mens-zijn is nu helder. En daar mag je vanaf nu op gaan vertrouwen. Dit is voor iedere vrouw anders! We gaan jouw unieke waarden en intuïtie laten shinen.

Er zijn 2 opties om mee te doen:

  1. Wekelijks samenkomen met like-minded Mama's op geheel verzorgde lokatie Prijs: 695,-  incl. BTW Locatie: Amsterdam/Waterland
  2. Vanuit je eigen huis meedoen via Zoom met een groep digi-moms die geen optie hebben om ergens heen te reizen. Inclusief ChillmamaChill yogamat, werkboek & self care pakket dat van te voren naar jou thuis wordt verstuurd. Prijs: 595,- incl BTW Early Bird Prijs 495,-

Eerstvolgende Startdatum Zoom training iedere di avond om 20.00 uur vanaf 15 februari 2022 (voorjaarsvakantie geen cursus). Pm voor exacte data & programma. 

Eerstvolgende Startdatum LIVE Training:  4 april 2022

Liefs, Annemarie
#chillmamachill

sai-de-silva-41029-unsplash
  • Take time to smell the roses."

    - Proverb

Interesse? Maar heb je nog twijfels/vragen? Laat dan hier je gegevens achter voor een gratis intake en kennismaking met mij.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacybeleid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Claire
Claire

Annemarie is een combinatie van een stoere businesswoman een bubbly partygirl en een wijze yogi. Ze slaat een brug tussen deze werelden. Je kan chill zijn zonder de hele dag in lotushouding te hoeven zitten. Tijdens haar mindfulness cursus leert ze je zonder oordeel je gedachtes te observeren. Er is ruimte om ervaringen te delen en dat kan intiem zijn of juist met een gezonde dosis humor. Ook neemt ze je mee in ontspannende meditaties en geeft oefeningen mee voor thuis. De oefeningen die ik van haar heb geleerd pas ik nog geregeld toe als ik mezelf toch weer voorbij gerend ben. Ben ik weer een chille mama;-)

Scroll naar boven