Couples Retreat          

“A Love story in Burgundy”

17 t/m 21 april 2023

Samen met je lief laat je je een week onderdompelen in de natuur, stilte en welness in de Bourgogne. Je krijgt de mogelijkheid om met z’n tweeën op avontuur te gaan, de natuur in, hiken met een picknickmand vol opdrachten (en wijn ;)) om terug te gaan naar jullie essentie, de “why” van jullie relatie en jullie relatie in alle facetten te verdiepen.

’s Avond kun je kiezen voor een Private Dinner met z'n tweetjes op het Yoga Platform, in je eigen gîte of eten samen met de groep. Of je reserveert onze heerlijke hottub met z’n tweetjes onder de sterrenhemel. Elke dag wordt er gedeeld en begeleid met vaste momenten van coaching/mindfulness/meditaties. Don’t worry, fysieke (ont)spanning staat ook op de agenda. Samen die ‘spark’ blijven vinden.

balancing male female energy
  • Take time to smell the roses."

    - Proverb

Jullie kunnen op ieder moment gebruik maken van extra privé coaching wanneer je even vast komt te zitten. Alles gebeurt op maat en waar jullie op dat moment behoefte aan hebben. We werken met max 5 stellen tegelijkertijd om voldoende aandacht en privacy te kunnen waarborgen. Het programma is een mix van verdiepen en genieten. Een wijnproeverij of massage is wat ons betreft net zo belangrijk als een serieus gesprek voeren. Het doel is jullie verbinding (nog meer) te versterken op elk niveau. Jullie verschillen te vieren in plaats van te veroordelen.

Je gaat naar huis met meer inzichten in jullie krachten, valkuilen en kernwaarden. Minder oordelen en weerstand en bergen meer begrip voor elkaar, zodat je meer zin hebt in samen zijn op elk niveau.

Dit programma is bedoeld voor stellen die niet bang zijn om dieper naar zichzelf en elkaar te kijken met als doel een langdurige joyful en verdiepende relatie te bouwen. Je hoeft niet in een diepe crisis te zitten om mee te doen, het gaat juist om versterken en alles uit het leven (en dus je relatie) halen wat er nu al potentieel in zit. Zowel fysiek, mentaal als emotioneel elkaar beter aanvoelen en (nog) meer joy en wederzijdse aandacht ervaren.

Prijs p.p. obv 1 privé gite per persoon: €1.750 *Incl. 6 overnachtingen, alle F&B door professionele chef, gebruik zwembad, hot tub en hout voor kachel.

Datum: 17 t/m 21 april 2023

Locatie: Domaine Les Reprilles Bourgogne, France

Prijs: 1.750,- p.p. all in

Early Bird 1.650 p.p. * voor 30 november 2022 boeken!

Interesse? Maar heb je nog twijfels/vragen? Laat dan hier je gegevens achter voor een gratis intake en kennismaking met mij.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacybeleid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll naar boven