Leer in 1 dag volledig Loslaten van stress, onzekerheid, twijfel en angst.

Het krachtigste medicijn tegen stress is loslaten.

Een dag helemaal voor jezelf, hoe heerlijk zou dat zijn. Een dag vol met liefdevolle aandacht voor jezelf, terwijl je volledig wordt ondersteunt door 2 coaches die jou de tools en technieken aanreiken, zodat je thuis zelf verder aan de slag kan. Tools waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Onze huidige maatschappij vraagt veel van ons. De Corona-tijd heeft het niet makkelijker gemaakt. Thuiswerken, afstand houden, verbinding missen, stress, het zijn allemaal processen en gebeurtenissen die ons systeem voortdurend te verwerken heeft. Dingen waarover we blijven piekeren en malen. Ons systeem raakt te vaak in de overlevingsstand (fight/ flight) en dat merken we aan ons gemoed.

Hoe doorbreek je dat? Hoe kom je vrij van stress? Hoe kom je weer in de staat van ontspanning? En hoe houdt je dat vast? Dat leer je tijdens onze retreat.

Weldaad en ontspanning
Stoppen met vasthouden is de mooiste ervaring die je deze dag zult voelen.
De essentie van loslaten heeft vooral te maken met toelaten. Wat gebeurt er als ik ben met wat er is. Wat gebeurt er als ik bereid ben om te ervaren wat er in mij leeft. Durf ik uit mijn verhaal te stappen. Vasthouden aan ons verhaal voelt vaak prettig(er), omdat we in onze comfortzone blijven. Wanneer we letterlijk stoppen met vasthouden, en dus loslaten, stappen we uit die comfortzone. En daar, buiten die comfortzone, is waar we ware transformatie, groei en innerlijke rust kunnen ervaren.

Heb je interesse?
Dit kan je verwachten:
✓ Weldadige yin yoga, mindfulness en meditatie, voor iedereen toegankelijk
✓ Leer hoe jij emoties en gedachten op een veilige en rustige manier kan toelaten
✓ Oefeningen in loslaten van gedachten, oude pijn, overtuigingen en trauma
✓ Een heerlijke vegetarische lunch
✓ Kruidenthee & water & gezonde snacks

 

dagtraining loslaten
  • Lieve Annemarie, bedankt voor de training. Ik vond het heerlijk en super leerzaam. Het voelde veilig en fijn en ik kijk uit naar de komende sessies. Hebben jullie goed gedaan!"

    - Deelnemer training loslaten maart 2019

Scroll naar boven