Van Human Doing naar Human Being

Leren voelen wat je daadwerkelijk nodig hebt. Op ieder moment.

Waarom wil je dat?

Mensen worden steeds gevoeliger. Steeds meer geluiden hoor je opkomen. Van mensen die creatief zijn maar zich soms geblokkeerd voelen. Of mensen die andermans energie (ongevraagd) opvangen en overnemen. Mensen die een gave hebben om empathisch te zijn en anderen te helpen. Maar zichzelf vergeten te dragen. Mensen die niet eens weten hoe het voelt om totaal te ontspannen. Of mensen die sterk ontwikkeld zijn in hun verstand maar hun intuïtie en de signalen van hun lijf soms vergeten. Dat is niet zo gek. Het is nou eenmaal lastig om alle elementen in je systeem te balanceren.

Tegelijkertijd leven we in een wereld waarin mensen steeds meer prikkels creëren en opzoeken. Denk aan de vele rollen die we op een dag op ons willen nemen. En aan de progressieve technologische veranderingen en de veranderingen in onze natuurlijke leefomgeving.

Deze twee bewegingen in de wereld werken sterk op elkaar in momenteel.

Veel mensen hebben behoefte aan begeleiding om beter om te gaan met gevoeligheid, disbalans en externe bewegingen. Ik geef je een kompas. Om jezelf te leren voelen wat je daadwerkelijk nodig hebt. Op ieder moment.

Hoe doe je dat?

Mindfulness en meditatie vormen de basis van mijn lessen. Daarmee kun je jezelf beter leren kennen en jezelf opladen. Maar naast deze bewezen technieken, werk ik ondersteunend met yoga, de vijf-elementenleer, helende energie en geef ik concrete life style tips. Daarmee kun je thuis en op je werk een omgeving creëren waarin jij het beste kunt zijn. Van Human Doing naar Human Being. En dan word je wie je eigenlijk altijd al was. Dat is het punt waar jij helemaal jezelf kunt zijn en jouw ruimte kunt vinden.

Waarom bij mij?

Nou, hopelijk vooral omdat je een klik voelt met mijn woorden en stem en denkt dat ik jou verder kan helpen! Maar ook omdat ik al ruim 15 jaar ervaring heb met begeleiden van honderden mensen naar een fijnere relatie met zichzelf. Daarnaast ben ik gecertificeerd Mindfulness Trainer (onder Rob Brandsma CvM Amsterdam) en Elemental Yoga Teacher & Therapist (Onder Jai C. Salt Elememtal Yoga School India/Portugal/Bali). En ik ben geschoold in Sjamanisme en Reiki. Zie ook de ervaringen van andere studenten.

Heb ik je interesse gewekt en wil je mijn programma’s zien? Klik dan hier.
Heb je nog wat persoonlijke vragen? Mail of bel me dan gerust.

Graag tot ziens!

Liefs, Annemarie

  • The rose is a rose from the time it is a seed tot he time it dies. Within it, at all times, it contains its whole potential. It seems to be constantly in the process of change: yet at each state, at each moment, it is perfectly all right as it is."

    - Paolo Coelho

DSCF6025
Scroll naar boven