OWN YOUR EMOTIONS WORKSHOP

Leer je emoties reguleren, doorvoelen en loslaten. Gebaseerd op effectieve en bewezen technieken, Yin, focussen, TRE, pendelen, circular breathing, shaken, meditatie & mindfulness.

Tijdens deze introductie workshop op 11 december 2022 , die ik samen met Wendy de Bonte (Strekinjekracht.nl) geef, reis je samen met ons door 4 zelfregulatie-workshops heen. Met zelfregulatie bedoelen wij dat we je leren hoe je bepaalde emoties in juiste banen kunt leiden door ze niet te onderdrukken, maar er met aandacht bij te blijven, ze leert te verdragen. Dit is in je eentje een pittige klus en vaak bewegen we ons ervan weg of verdrinken in onze boosheid, verdriet, teleurstelling, onmacht etc. We leren je ernaartoe te bewegen, het er uit te houden, met liefdevolle aandacht. Je raakt bekend met het vervelende overspoelende gevoel waardoor je er in de volgende keren beter mee kunt zijn. Dit zorgt voor zelfregie en zelfverzekerdheid en werkt door in de relaties die je al hebt of die er nog op je pad gaan komen.

Ontdek hoe jij:
– innerlijke rust bereikt
– om kan gaan met spanning en stress
– de verbinding met jezelf vindt, en behoudt
– je emoties en gedachten reguleert.

Instant ontspanning
Loslaten en reguleren geeft een direct gevoel van opluchting en bevrijding, doordat je een einde maakt aan je eigen onmacht en machteloosheid, veroorzaakt door het vasthouden dat je eerder deed.

Doorbreek patronen
Je krijgt concrete handvatten, tips en oefeningen waarmee je patronen die je belemmeren kunt doorbreken. Hierdoor stap je niet meer steeds in dezelfde valkuil en uit je eigen vicieuze cirkel.

Je kan negativiteit loslaten op alle lagen van jouw systeem: fysiek (gevoelens), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) en spiritueel (energie).

Hoe je dat precies doet, zal je leren door middel van oefeningen tijdens deze training.

De workshop is zeer praktisch, je leert doordat je ervaart. Na de workshop kun je ervoor kiezen om de volledige cursus te volgen van 4 avonden in februari 2023. per avond gaan we dieper in op ieder van de 4 technieken en kun je vervolgens zelf de tools toepassen in je eigen leven.

Waar? Een prachtige boerderij in Cothen, midden Nederland, Utrecht.

Wanneer? van 9.30 tot 17.00 uur op 11 december 2022

Prijs? 199,- p.p. inclusief alle worskhops, vega lunch.

 

Inhoud van de dag

MEDITATIE

VOORSTELRONDE

UITLEG EN INTRO TEACHERS

WORKSHOP 1 YIN YOGA

WORKSHOP 2 TRE

WORKSHOP 3 PENDELEN

WORKSHOP 4 CIRCULAR BREATH

 

 

Praktische info

Coaches
Annemarie Roozenboom
Wendy de Bonte

Wanneer? 11 december

Waar
Cothen, Utrecht

Wie
Maximaal 12 deelnemers
Vrouwen
Je hebt de wil om te reflecteren op jezelf en te groeien in wie je bent.

Prijs 199,- incl. BTW voor particulieren.

Scroll naar boven